Kategorier
Catering

Vegetarisk catering Stockholm – fakta och råd 

Det finns all anledning att se över vegetarisk catering i Stockholm som ett bättre alternativ än vad den mer traditionella cateringen är. Varför? Först och främst så handlar det om att det senare alternativet nästan alltid lämnar mer att önska. Man betalar ganska dyra pengar och får en uppvärmd köttbit, någon form av potatis och en massa sås. Det är ätbart, men särskilt upphetsande är det inte. Att servera detta på ett dop, ett bröllop eller i samband med en konferens är långt ifrån vad man som beställare tänkt sig. 

Vegetarisk catering i Stockholm däremot, det handlar om mer spännande rätter, fräscha anrättningar och om mat som inte behöver värmas upp. Det är dessutom ofta visuellt tilltalande och där all mat hämtar influenser från alla världens olika kök. 

Ser man till en annan fördel så är det också ett mer inkluderande val av catering. Visst, du måste fortfarande anpassa efter exempelvis allergier, men mer än så är det inte. Alla äter inte kött – av exempelvis moraliska, ideologiska eller religiösa skäl – men alla kan äta vegetarisk kost. 

Stora fördelar med vegetarisk catering 

Det handlar dessutom om ett val som din kropp mår bättre av – samtidigt som miljö och klimat inte heller blir lika hårt ansatt. En annan fördel med vegetarisk catering i Stockholm handlar om kombinationen av elegans och enkelhet. 

Serveringen kan ske i form av en buffé där alla kan plocka för sig av de rätter man gillar bäst. På detta sätt blir maten den lägereld som behövs för att skapa en tillställning där alla pratar och umgås – vilket är perfekt oavsett om det handlar om en konferens, ett event eller exempelvis en företagsfrukost. 

Fördelarna med vegetarisk catering är helt enkelt lite för många för att man ska avstå valet. Det tråkiga argumentet – jag äter bara kött – är inte giltigt.